Zaštitite putnike i vozilo!

Učinite Vaše putovanje komfornijim, staklene površine bezbednijim i zaštitite svoje vozilo od nasrtaja vandala!

LLumar fóliák a BKK metróin
LLumar folije na metroima "BKV"

Solar Control folija za ravne staklene površine garantuje udobnije okruženje tokom Vašeg putovanja, tako što snižava prodiranje sunčeve toplote kroz prozorsko staklo. LLumar folije takođe snižavaju temperaturu u okruženju putnika pomažući klima uređaju da održava svežinu tako što koristi manje energije.

Korišćenje LLumar sigurnosne folije na prozorima vozila garantuje bezbedno putovanje svih putnika.
U slučaju nezgode, neće biti letećih delićastakla koji bi mogli da izazovu povrede. U slučaju nezgode, spasilački tim po potrebi može lako da ukloni prozor u jednom komadu, umesto da ga lomi namanje delove na putnike koji se nalaze iza, uzrokujući moguće dalje povrede.

Većina gradova u svetu se suočava sa rastućim problemom vandala koji oštećuju staklo i druge površine na vozilima javnog prevoza koristeći razne alate, kiselinu i boje. LLumar anti-grafiti folije su pravo rešenje za ovaj problem. Ove posebno dizajnirane folije, skoro neprimetne kada se postave, predstavljaju žrtvenu površinu koja može da se ukloni i time umanjuju ili eliminišu potrebu za skupom zamenom stakla. Samo jedna zamena jednog prozoraje deset ili čak dvadeset puta skuplja od postavljanja folije.

Prednosti folije

Između ostalih, za LLumar proizvode su se opredelila saobraćajna preduzećaza javni prevoz putnika u Londonu, Berlinu, Hanoveru i Frankfurtu, kao iželeznice: DB (nemačka), DSB (danska) i ,,Trenitalia” (italijanska), aLLumar folije su montirane i na čuvenu

Multifunkcionalna

zaštita