Toplotna zaštita vozila, bez zatamnjenja

Da li si znao, da je folija za stakla efikasna i bez zatamnjenja?

Folija ne mora obavezno da bude zatamnjena, da bi postigla odgovarajući učinak. Naši kristalno čisti, providni proizvodi koji su nevidljivi, takođe poseduju izuzetna svojstva toplotne zaštite, kao i filtriranja UV zraka. LLumar AIR serija je osmišljena i izrađena za one, koji ne vole da stakla na njihovom automobilu budu zatamnjena, ili da u okviru važeće pravne regulative, ispred ,,B“ stuba pruže zaštitu i putnicima u prednjem delu vozila.

Smanjenjem zagrevanja unutrašnjosti vozila putovaćete mnogo udobnije, klima uređaj će biti manje opterećen, što znači i manju potrošnju goriva. LLumar AIR serija je izrađena nano-keramičkom tehnologijom , tako da ne ometa funkcionisanje elektronskih uređaja. LLumar folije filtriraju čak 99,9% UV zraka, koji mogu biti uzročnici raka kože, a takođe ubrzavaju i proces starenja kože.

Pravna regulativa

Važeća pravna regulativa nalaže, da staklene površine ispred ,,B“ stuba, treba da poseduju sposobnost propuštanja svetlosti od minimum 70% . Što znači, da je u saglasnosti sa pravilima izvršiti montažu folije i od ,,B“ stuba – napred, sa materijalom koji raspolaže odgovarajućom sposobnošću propuštanja svetlosti. Folije iz LLumar AIR serije u svakom pogledu odgovaraju predviđenim zahtevima, tako da je legalno njihovo korišćenje na svim staklenim površinama Vašeg vozila.

Iz tehničkih podataka se takođe vidi da je i pored minimalnog zatamnjenja, izuzetno dobra toplotna zaštita. Karakteristike ove folije, kao što je nizak stepen odbijanja svetlosti i izuzetna optička čistoća, ne ometa dobru vidljivost ni tokom noćne vožnje.