SEMA Show 2016

Šta je zapravo SEMA Show?

Show je manifestacija u vezi sa automobilskom industrijom i specijalnim dopunskim proizvodima, njihovim proizvođačima, distributerima. Naravno da su važni i posetioci, ali se akcenat stavlja prvenstveno na učesnike. U Las Vegasu se svake godine okupe proizvođači, pronalazači, distributeri i kupci iz celog sveta. Izlagači prezentuju svoje najnovije proizvode, inovacije, organizuju se edukativni kursevi, a prisustvuju mnogi iz sfere auto-tuninga, kao na pr. i West Coast Customs. Naravno , oni su najprivlačniji i ekskluzivni deo izložbe, a ove godine je izložbu posetilo više od 60.000 ljudi.

LLumar na 50. SEMA Show-u

Pored svih drugih proizvođača folija, naravno da smo i mi bili učesnici SEMA Show-a. Na našem štandu su posetioci imali priliku da uživaju u prizoru nadograđenog /preoblikovanog/ Audi R8, a koje je izvršio naš partner West Coast Customs. Kao i kod svake nadogradnje koje izvrši West Coast Customs i ovaj automobil je opremljen sa LLumar folijom za automobile. Svako ko je želeo, imao je priliku da na R8 montira foliju na prozorska stakla. Posetiocima je omogućeno da testiraju našu samoizlečivu foliju za karoseriju, koja je do sada jedinstvena na svetskom tržištu. Naime, na LLumar samoizlečivoj foliji za karoseriju, toplota sunčevih zraka uklanja ogrebotine i druga oštećenja. Sposobnost samoizlečenja naše folije, mogla se testirati upotrebom žičane četke i fena za kosu.

Ove godine smo obratili posebnu pažnju na prezentaciju marketinškog materijala za naše partnere koji svoju delatnost vrše u lokalnom okruženju. Želimo postići, da sa aspekta marketinga, lokalni preduzetnici znaju i mogu predstavljati naše folije shodno statusu lidera naših folija na svetskom tržištu, kao i njihovog izuzetno visokog kvaliteta. U Jugoistočnoj Evropi i u Mađarskoj, pored stručnog usavršavanja, već godinama pružamo i marketinšku podršku našim partnerima – izvođačima radova. Mnogo je ljudi koji nisu čak ni čuli da postoje folije koje se mogu montirati na staklo, kao ni o prednostima koje pružaju. Iz tog razloga nam je važno, da klijent koji se prvi put sreće sa našim proizvodom, shodno kvalitetu folije, bude stručno, na profesionalan način upoznat i obavešten od strane naših kojega.

West Coast Customs

,, Samo se najbolji među najboljima opredeljuju za LLumar!“
Ryan Friedlinghaus – osnivač i direktor WCC-a

Auto-program našeg partnera se nekada mogao videti i u Srbiji, jer su poznati širom sveta. Naš partnerski odnos sa West Coast Customs-om traje već tri godine, a na sve nadograđene, jedinstvene automobile, postavljaju isključivo LLumar folije.

Tokom proteklih 15 godina, kontinuirano učestvuju na SEMA Show-u. Ove godine su predstavili nešto sasvim novo, naime, otvorena je West Coast Customs Akademija. Na akademiji se izučavaju struke koje su u vezi sa nadogradnjom automobila, bilo da se radi o poliranju, postavljanju obloge ili montaži folija na automobile, montaži folija na prozorska stakla.

50. SEMA Show nudi mnoge novosti

Oživljavanjem tržišta, sve je veće interesovanje i potražnja u sferi automobilske industrije i industrijskih grana koje su sa njom povezane. Iz godine u godinu je sve veći izazov da se ovo čarobno tržište i rastući prohtevi zadovolje, ali nismo slučajno postali lider na svetskom tržištu…

Upoznaj svet LLumar-a, saznaj sve o folijama za automobile i folijama za stakla na građevinskim objektima! Prati kontinuirano naše uvek aktuelne i ažurne društvene mreže, budi u kontaktu sa nama, prati naš veb-sajt, pitaj nas putem e-maila (info@llumar.rs), ili nas jednostavno nazovi (+381 11 286 3592), uvek ćemo rado odgovoriti na sva tvoja pitanja!