SelectPro - Elitna kategorija montaže folija

Počev od sezone u 2019-toj godini i u Srbiji je prisutan SelectPro program, elitna kategorija montaže folija. Cilj LLumar SelectPro programa je, da proizvode koji se smatraju posebnim i elitnim i na svetkom tržištu, shodno njihovom kvalitetu i jedinstvenim svojstvima, LLumar partneri-montažeri postave na automobilska stakla uz odgovarajuće, eksluzivne uslove.

SelectPro program i posebni proizvodi koji su bili u ponudi isključivo u ovom programu, do sada su bili dostupni samo na području Severne Amerike. Preduslov programa je višegodišnje iskustvo u montaži folija, odobrenje i kontrola uslova rada predviđenih od strane proizvođača i to ne samo za proces obavljanja poslova, već izrazito i za vlasnike automobila na kojima će se vršiti montaža folija. SelectPro radionica očekuje svoje klijente u posebnoj prostoriji za prijem sa mogućnostima razonode, osvežavajućim napicima – da bi ugodno proveli vreme ako žele da sačekaju završetak montaže folije, ili ako stignu po automobil pre potpunog završetka radova.

Pored mogućnosti ugodnog čekanja, klijenti SelectPro radionice imaju priliku za kupovinu posebnih, različitih proizvoda. Elitnu kategoriju LLumar proizvoda predstavlja Stratos serija folija za automobilska stakla, koja je dostupna isključivo u SelectPro radionicama. Stratos folije su nemetalni , Hybrid-matrix proizvodi izrađeni nano-keramičkom tehnologijom, koje su savremenije, efikasnije i sačinjene od više slojeva u odnosu na normal-keramičke folije, a u cilju postizanja maksimalnog zadržavanja toplote spolja, raspolažu sa 97%-nim selektivnim odbijanjem infracrvenih zraka, čime pružaju efikasnu zaštitu od intenzivnog solarnog zračenja.