Najnovije informacije: Auto folije, sugestije i predlozi

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da u cilju podrške našim klijentima u ime više od 100 predstavnika firmi, prometnika I servisera predali smo usaglašene predloge za izmenu:

– Pravilnika o dopuni pravilnika o ispitivanju vozila –

Naš predlog je ministarstvo gradjevinarstva saobraćaja I infrastrukture Sektor za drumski transport, puteve I bezbednost saobraćaja zvanično primila dana 30.novembra 2015.G.

Ciljevi predloga su:

– Pojednostavljenje procedure atestiranja

– Smanjenje raznih dažbina prilikom atestiranje vozila sa folijama i

– Usaglašavanje naših pravilnika sa standardima u razvijenim zemljama I članicama EU

Cilj građana naše države, kao I ove industrijske grane je promena pravne regulative što u potpunosti podržavamo, svakodnevno se bavimo ovom problematikom I radimo na ostvarenju naših zamisli I to putem odgovarajućih, zvaničnih kanala.

Ne sakrivamo se u masi građana, već upravo potvrđujemo njihovu želju I zahteve, a svojim potpisom tj. Imenom I navedenom adresom su mnogi zaposleni u ovoj industrijskoj grani stali na stranu promena.

Građani, čitava industrijska grana, a I EWFA iz Brisela /Evropski Savez za Folije/ su zvaničnim putem zatražili da se razmotri njihova molba za promenom pravne regulative.

Istovremeno, čak sa tri strane su pristigle molbe I predlozi za promene, te se nadamo da će one postići svoj cilj I da će se sadašnje neodrživo stanje u regulativi, promeniti u pozitivnom smeru u interesu svih!

Nadamo se pozitivnom rešenju svih zajedničkih predloga