Hugh Jackman je ponovo pobedio rak kože!

Na Berlinskom filmskom festivalu 2017. će debitovati film ,,Logan“ sa Hugh Jackmanom u glavnoj ulozi. Na premijeri se pojavio i glumac, sa flasterom na nosu. Počev od 2013. godine, Jackmana su već 6. put lečili od bazalnog karcinoma, jednog od najčešćih oblika raka kože. Zahvaljujući kontinuiranim kontrolama, šanse za izlečenje na vreme otkrivenog bazalnog karcinoma su veoma dobre.

Glumac je na svom sajtu objavio ovu fotografiju i ujedno upozorio svoje fanove, da redovno koriste sredstva za zaštitu od štetnog dejstva sunčevih zraka.

Štetni UV zraci ,,ne spavaju svoj zimski san“ i tokom cele godine smo izloženi njihovom štetnom dejstvu. Najvažnija je zaštita naše dece, pošto je njihova koža mnogo manje otporna na štetna dejstva sunčevih zraka. Zbog kumulativnog dejstva UV zraka, ako je koža u većoj meri oštećena u dečijem uzrastu, srazmerno se povećava šansa pojave kožnih oboljenja u odrasloj dobi.

Eliminišimo UV zrake iz našeg doma i porodičnog automobila! LLumar folije odbijaju UV zrake čak do 99%. Pored brojnih prednosti i svojstava koje poseduje, prozorska folija pruža bezbednost u odnosu na nevidljive UV zrake.

Još informacija o UV zaštiti: