5 razloga u korist montaže folija na automobile

1. Toplotna zaštita

U zavisnosti od tipa, LLumar folije za toplotnu zaštitu poseduju metalni ili keramički sloj. Upotrebom navedenih materijala se postiže izuzetno visok stepen učinka – mada su ove folije tanke i izgledaju da su veoma jednostavni proizvodi. Toplotna zaštita automobila zavisi i od izbora nijanse. Činjenica je, da u okviru date serije folija, tamnije folije pružaju bolju toplotnu zaštitu. Posebno treba naglasiti izraz iz prethodne rečenice: ,,date serije folija“, pošto između folije i folije – mogu da postoje ogromne razlike. Na primer, naša folija za zatamnjenje AT05 sa 6%-nim propuštanjem svetlosti, raspolaže sa svega 44%-nom toplotnom zaštitom (potpuno odbijanje sunčeve energije), dok je folija ATR05 za toplotnu zaštitu sposobna za dvostruki učinak.

2. UV zaštita – zaštitite Vašu decu i u automobilu!

Opšte poznata činjenica je, da je koža dece mnogo osetljivija na dejstva štetnih UV zraka. Svaka LLumar folija za automobile poseduje više nego 99%-nu sposobnost odbijanja UV zraka, shodno tome, ne treba da brinete za svoje mališane tokom putovanja. Upotrebu naših proizvoda, kao veoma efikasnih preventivnih sredstava, preporučuje Britanska fondacija, kao i Američka fondacija za borbu protiv raka kože.

3. Pojava – dopadljivost, zaštita od spoljnih pogleda u unutrašnjost

Naše folije za automobile nudimo u brojnim nijansama: počev od gotovo providnih folija, sve do tamnih folija za automobile sa 5%-nim propuštanjem svetlosti. Tamna folija za automobile ne pruža samo dopadljiv izgled, već je i efikasna zaštita od znatiželjnih pogleda.

4. Bezbednost – zaštita od rasprskavanja sitnih staklenih čestica

Bezbednosne folije za automobile su znatno deblje od jedne prosečne folije za zatamnjenje automobilskog stakla, a nasuprot tome, što se vidi i na sledećem video snimku, i jedna obična folija za automobile može da učini prozorsko staklo iznenađujuće čvrstim i stabilnim.

5. Stručna montaža – garancija

Zvanični LLumar partneri – montažeri, smeju da vrše svoju delatnost isključivo sa kvalitetnim LLumar proizvodima, a ovlašćeni su i za izdavanje tehničke potvrde. Postoje određeni zahtevi koje treba ispuniti da bi neko postao zvanični LLumar partner, što znači da budući partneri moraju dokazati svoje znanje i sposobnosti kroz teoretsku nastavu i obuku u praksi. Naši partneri su najbolji u struci, a mnogi od njih raspolažu sa gotovo 30 godina radnog iskustva.

Za naše folije za automobile dajemo garanciju i do 12 godina, međutim, njihov predviđeni vek trajanja može da bude duži i od prosečnog veka trajanja jednog automobila.