UV-zaštita kod trgovinskih građevinskih objekata

Zaštitite od UVA-zraka ljude prisutne u zgradi, proizvode u izlogu, nameštaji druge predmete!

UV zaštita kancelarija LLumar folijama za građevinske objekte

Tradicionalne staklene površine ne filtriraju u odgovarajućoj meri UV-zrake, tako da zračenje može izazvati razna oštećenja, kao i bolesti poput raka kože. Dejstvo UV-zraka je jedan od glavnih razloga bleđenja nameštaja, zavesa, podova, slika itd. Dejstvo štetnih UV-zraka je naročito opasno za predmete koji se nalaze u izlozima prodavnica.

Tradicionalna stakla pružaju veoma malu, ili čak nikakvu UV-zaštitu, dok je montaža folija za filtriranje UV-zračenja vrlo efikasna, za razliku od drugih, znatno skupljih rešenja.

U odnosu na alternativna rešenja, poput roletni, zavesa, UV-zaštitne folije ne zamračuju prostorije, a pogled ka spoljašnjosti je i dalje omogućen.

LLumar folije su Vam dostupne u raznim nijansama, kao i nivoima refleksije, čime za svaki građevinski objekat možete izabrati optimalno rešenja u cilju obezbeđenja prirodnog svetla i filtriranja štetnih UV-zraka. Mnogi arhitekti koriste foliju kao sredstvo za obezbeđenje prirodne svetlosti, pošto se sa tim može smanjiti potreba za korišćenjem drugih sredstava zatamnjenja.

LLumar folije odbijaju više od 99% štetnih UVA-zraka, čime smanjuju proces bleđenja i sprečavaju verovatnoću kožnih i očnih oboljenja kod ljudi. U R.Mađarskoj je Naučna Akademija u Segedinu vršila ispitivanja efikasnostiLLumar UV-folija u vezi sa utvrđivanjem delotvorne zaštite, što je upotpunosti potvrđeno.

Skin Cancer Foundation Logo
Skin Cancer Foundation Logo

LLumar pruža efikasnu pomoć kod uštede energije, povećanja osećaja komfora, zaštite od grafita, kod poboljšanja uslova rada, kod promene dekoracije i pojave tj. dopadljivosti građevinskog objekta, u sprečavanju nastanka posledica uzrokovanih lomom stakla.

I druge prednosti koje se mogu postići folijom za staklene površine

Garantni uslovi LLumara

Montaža i Garancija

Montažu LLumar folija na građevinske objekte vrše ovlašćeni i obučeni partneri sa položenim stručnim ispitom, a proizvodi imaju fabričku garanciju.

Detaljnije informacije
Studije pojedinih slučaja i reference
Map Pin

Izvođači radova /montažeri koji su u Vašoj blizini

Ovlašćena LLumar ekipa montažera folija je garancija kvaliteta.

Detaljnije informacije