LLumar može da umanji energetske troškove čak za 15%

Značajna ušteda. Brza isplativost. Mudro ulaganje.

Da li je Vaša zgrada energetski efikasna?
LLumar folija koja štedi energiju, može da pojača performanse bilo koje staklene površine značajno redukujući potrošnju energije, čime se smanjuju troškovi. Stručni revizori u oblasti energetike procenjuju da zgrade koje su modifikovane sa LLumar folijom koja štedi energiju mogu ostvariti uštedu na godišnjem nivou i do 15% sa unapređenim HVAC korisnim dejstvom, smanjiti emitovanje ugljen-dioksida. Ulaganje se može vratiti u roku od tri godine.

Jednu trećinu opterećenja na rashladni sistem uzrokuje primanje sunčeve toplote kroz prozorsko staklo, a blizu 75% postojećih prozora nije energetski efikasno. LLumar nudi Energy Audit process (proces kontrole energije) koji koristi široko prihvaćeni analitik DOE-2 da analizira na koji način LLumar može da poboljša efikasnost u cilju da obezbedi značajne uštede i brzu isplativost. LLumar Energy Audit process je jedini instrument u industriji koji je nezavisno verifikovan od strane svetski najveće energetske uslužne kompanije.

LLumar pruža efikasnu pomoć kod uštede energije, povećanja osećaja komfora, zaštite od grafita, kod poboljšanja uslova rada, kod promene dekoracije i pojave tj. dopadljivosti građevinskog objekta, u sprečavanju nastanka posledica uzrokovanih lomom stakla.

I druge prednosti montiranja folija na staklene površine