Dekoracija i diskrecija

Stil i zaštita pomoću LLumar dekorativnih folija

Uz pomoć “jednosmerne” reflektujuće, detektivske folije ili proizvoda koji stvaraju utisak “peščanog nanosa”, otvara se mogućnost da velike površine prekrijemo tj. sakrijemo od znatiželjnih pogleda. Na radnim mestima i kancelarijama se sve češće koriste staklene particije, tako da sve višeraste potreba za diskrecijom i ličnim prostorom. Zahvaljujući širokom izboru LLumar folija, ova potreba se vrlo lako može zadovoljiti.

Trajna je, a istovremeno se lako može odstraniti. Može dugoročno da se koristi, a može biti i privremeno rešenje. Osmišljeno je više od 50 vrsta dekorativnih folija i to tako da: inspirišu na nove ideje, da pokrenu maštovitost, u zavisnosti od toga, da li želimo stvoriti odeđenu atmosferu, ili je potrebno da radimo na rešavanju određenog problema.

LLumar dekorativne folije poseduju sve pozitivne osobine stakla sa efektom “peščanog nanosa”, sa tom razlikom, da je zamena folija mnogo jednostavnija. Dekorativne folije se jednostavno mogu primeniti u kreiranju logo-a i raznih elemenata dizajna.

Ponovo osmislite dekoraciju. Pomoću LLumar dekorativnih folija, Vaše radno okruženje možete učiniti unikatnim. Bilo da je diskretno ili izazovno, samo Vaša mašta može postaviti granicu. Isprobajte interaktivni konfigurator za dekorativne folije!

Pokretanje

I druge prednosti folije za staklene površine