Sprečite oštećenja grafitima!

Redukujte troškove uklanjanja grafita!

Zaštita od grafiti-napada pomoću folija

Većina gradova u svetu se suočava sa rastućim problemom vandala koji oštećuju staklo i druge površine na javnim mestima koristeći razne alate, kiselinu i boje.

LLumar anti-grafiti prozorska folija, takođe poznata kao LLumar žrtvena folija, je sada vodeće rešenje koje efektivno umanjuje štetu. Ove posebno dizajnirane folije, skoro neprimetne kada se postave, predstavljaju žrtvenu površinu koja može da se ukloni i time umanjuju ili eliminišu potrebu za skupom zamenom stakla. Samo jedna zamena jednog prozora je deset ili čak dvadeset puta skuplja od postavljanja folije.

Bilo da su postavljene na vertikalno ili iskošeno staklo, na ogledala ili nerđajući čelik, u tržnim centrima, na autobusima, u poslovnim zgradama ili podzemnim prolazima, postavka i zamena od strane stručnog osoblja je brza i laka. U slučaju vandalizma, folija se jednostavno ukloni zajedno sa oštećenjima, otkrivajući neoštećenu površinu spremnu za postavku nove žrtvene folije. U slučaju ispisivanja grafita, LLumarov poseban zaštitni sloj čini nemogućim pisanje po foliji i ostaci boje se mogu lako obrisati. Jednostavno uklonite ili samo očistite „obeleženu“ foliju.

Brzim odstranjivanjem grafiti-natpisa, obeshrabrićemo vandale jer njihovo "stvaralaštvo" neće biti vidljivo.

LLumar pruža efikasnu pomoć kod uštede energije, povećanja osećaja komfora, zaštite od grafita, kod poboljšanja uslova rada, kod promene dekoracije i pojave tj. dopadljivosti građevinskog objekta, u sprečavanju nastanka posledica uzrokovanih lomom stakla.

I druge prednosti folije za staklene površine

Garantni uslovi LLumara

Montaža i Garancija

Montažu LLumar folija na građevinske objekte vrše ovlašćeni i obučeni partneri sa položenim stručnim ispitom, a proizvodi imaju fabričku garanciju.

Detaljnije informacije
Studije pojedinih slučaja i reference
Map Pin

Izvođači radova /montažeri koji su u Vašoj blizini

Ovlašćena LLumar ekipa montažera folija je garancija kvaliteta.

Detaljnije informacije