UV-zaštita u tvom domu

LLumar UV-zaštitne folije pomažu u prevenciji nastanka štete usled dejstva sunčevih zraka.

Korišćenjem LLumar folija možemo zaštititi i očuvati naše zdravlje, kao i nameštaj i druge predmete koje posedujemo.

Nameštaj, tekstil, a i umetnička dela mogu izbledeti od toga što sunčevi zraci prodiru u prostoriju kroz obična prozorska stakla. LLumar folija za prozorska stakla eliminiše više od 99% UV-zraka, čime znatno doprinosi očuvanju boje nameštaja, tekstila,tepiha i značajno usporava bleđenje i propadanje vrednih umetničkih dela.

UV-A zraci nesmetano prodiru kroz obična stakla i ne oštećuju samo nameštaj i druge predmete, već štetno utiču na oči i kožu čoveka, a posledica toga je rano starenje kože, pa je čak moguća i pojava raka kože. LLumar UV-zaštitne folije izuzetno uspešno filtriraju štetne UV-zrake. Zahvaljujući činjenici da su veoma tanke i providne, omugućuju nesmetan pogled ka spoljašnjosti, a da pri tom ne propuštaju štetne UV-zrake. Korišćenje LLumar UV-zaštitnih folija za prozorska stakla preporučuju i dermatolozi, pošto su pogodne i za prevenciju, prvenstveno u sprečavanju kožnih oboljenja kao što je i rak kože, a pomažu i osobama koje su osetljive na dejstvo sunčevih zraka.

Korišćenje LLumar UV-folija preporučuje američka Fondacija za rak kože, kao i britanska dermatološka Fondacija. U R. Mađarskoj je Naučna Akademija u Segedinu vršila ispitivanja efikasnosti LLumar UV-folija u vezi sa utvrđivanjem delotvorne zaštite, što je u potpunosti potvrđeno.

LLumar folije tokom letnjih meseci pomažu u smanjenju zagrevanjaunutrašnjosti stambenog prostora, umanjuju dejstvo zaslepljujuće svetlosti,Vama i Vašoj porodici pružaju zaštitu od dejstva štetnih UV-zraka, a štite iod štete i eventualnih povreda koje mogu

I Druge Prednosti sa Folijama za Prozorska Stakla