Folija za prozorska stakla za toplotnu i svetlosnu zaštitu

Kontroliši uticaj sunčevih zraka, učini da tvoj dom bude bezbedniji i to sa LLumar folijama za prozorska stakla!

Prozori su važan deo svake zgrade, od svetla koje propuštaju do vidika koji otkrivaju. Ipak, oni takođe stvaraju mnoštvo problema počev od preteranog odbleska, zagrevanja i većeg utroška energije, do prevremene izbledelosti tepiha, nameštaja i draperije. LLumar prozorska folija Vam može pomoći da se rešite ovakvih problema i da u isto vreme obezbedite komfor i niži utrošak energije.

Prozori imaju važnu ulogu u regulisanju toplote i energije. Približno 30% troškova prosečnog domaćinstva su suvišni i to zbog bespotrebnog gubitka toplote ili zagrevanja kroz netretirane prozore. LLumar folija za stakla može da snizi troškove grejanja i hlađenja, tako što odbija solarno zagrevanje sa spoljašnje strane i takođe, sprečava gubitak toplote.

Podignite roletne, razmaknite zavese i pustite sunčevu svetlost unutra. LLumar prozorska folija redukuje i do 87% odbleska, olakšavajući Vam gledanje televizije ili rad za računarom. I pošto je LLumar folija za prozorska stakla dostupna u varijantama od svetlih do jedva primetnih nijansi, bićete u mogućnosti da neometano uživate u svom pogledu.

LLumar folije tokom letnjih meseci pomažu u smanjenju zagrevanjaunutrašnjosti stambenog prostora, umanjuju dejstvo zaslepljujuće svetlosti,Vama i Vašoj porodici pružaju zaštitu od dejstva štetnih UV-zraka, a štite iod štete i eventualnih povreda koje mogu

I druge prednosti sa folijama za prozorska stakla