Folija za prozorska stakla za toplotnu i svetlosnu zaštitu

Kontroliši uticaj sunčevih zraka, učini da tvoj dom bude bezbedniji i to sa LLumar folijama za prozorska stakla!

Zaštita od toplote postavljanjem folija na prozorska stakla

Prozori su važan deo svake zgrade, od svetla koje propuštaju do vidika koji otkrivaju. Ipak, oni takođe stvaraju mnoštvo problema počev od preteranog odbleska, zagrevanja i većeg utroška energije, do prevremene izbledelosti tepiha, nameštaja i draperije. LLumar prozorska folija Vam može pomoći da se rešite ovakvih problema i da u isto vreme obezbedite komfor i niži utrošak energije.

Prozori imaju važnu ulogu u regulisanju toplote i energije. Približno 30% troškova prosečnog domaćinstva su suvišni i to zbog bespotrebnog gubitka toplote ili zagrevanja kroz netretirane prozore. LLumar folija za stakla može da snizi troškove grejanja i hlađenja, tako što odbija solarno zagrevanje sa spoljašnje strane i takođe, sprečava gubitak toplote.

Podignite roletne, razmaknite zavese i pustite sunčevu svetlost unutra. LLumar prozorska folija redukuje i do 87% odbleska, olakšavajući Vam gledanje televizije ili rad za računarom. I pošto je LLumar folija za prozorska stakla dostupna u varijantama od svetlih do jedva primetnih nijansi, bićete u mogućnosti da neometano uživate u svom pogledu.

LLumar folije tokom letnjih meseci pomažu u smanjenju zagrevanjaunutrašnjosti stambenog prostora, umanjuju dejstvo zaslepljujuće svetlosti,Vama i Vašoj porodici pružaju zaštitu od dejstva štetnih UV-zraka, a štite iod štete i eventualnih povreda koje mogu

I druge prednosti sa folijama za prozorska stakla

Garantni uslovi LLumara

Montaža i Garancija

Montažu LLumar folija na građevinske objekte vrše ovlašćeni i obučeni partneri sa položenim stručnim ispitom, a proizvodi imaju fabričku garanciju.

Detaljnije informacije
Studije pojedinih slučaja i reference
Map Pin

Izvođači radova /montažeri koji su u Vašoj blizini

Ovlašćena LLumar ekipa montažera folija je garancija kvaliteta.

Detaljnije informacije