Bezbednosne folije za zaštitu tvog doma

Ekstra zaštita za tvoju porodicu i dom

Bezbednosne folije za zaštitu tvog doma. Prozor može da bude razbijen u slučaju nezgode ili nevremena, a sitne staklene čestice mogu da prouzrokuju teške telesne povrede, kao i da nanesu veliku štetu u tvom domu.

Rizik od navedenog se može smanjiti u znatnoj meri pomoću LLumar bezbednosnih folija. LLumar zaštitna folija koja se može montirati na staklene površine, a proizvedena je korišćenjem kvalitetnih sirovina-poliester-folija, optički je čista, a ipak pruža efikasnu zaštitu u slučaju lomljenja stakla. Na ovaj način se u znatnoj meri može umanjiti procenat nezgoda, takođe je manja verovatnoća nasilnih provalnih krađa, pošto se ovakvo staklo ne može u običajenom brzinom razbiti tj. probiti.

LLumar bezbednosne folije odgovaraju najstrožijim međunarodnim standardima i možeš biti siguran da si se opredelio za veoma efikasan proizvod. Pored svega navedenog, kristalno čisti tipovi folije su potpuno neprimetni na staklenoj površini.

LLumar bezbednosne folije poseduju ateste mnogih međunarodnih ustanova koje se bave utvrđivanjem i proverom kvaliteta proizvoda

Proizvod čiji je kvalitet priznat i potvrđen