Zašto bi dopustio da toplota i zaslepljujuća svetlost pokvare doživljaj putovanja?

Učini već sledeće putovanje ugodnijim, sa LLumar folijama za automobile!

Zaštiti svoje voljene od vreline pomoću folija za automobile

Nije tajna, da prostor za putnike u automobilu može u značajnoj meri da se zagreje, ali i za to postoji rešenje!

Čini se, da tokom letnjih meseci ne možemo izbeći vrelinu sunčevih zraka, čak ni u našem automobilu. Čim sednemo u automobil , uključimo klima uređaj koji radi maksimalnom snagom, a može danas ometa i zaslepljujuća svetlost, čak i zimi.

LLumar folije za automobile su rešenje za sve navedene probleme. Mogu smanjiti temperaturu unutrašnjih površina automobila čak za 16 ° C. LLumar folije za automobile filtriraju 99% štetnih UV-zraka, čime u znatnoj meri smanjuju bleđenje, a i verovatnoću nastanka boleti usled dejstva UV-zraka, kao što je na pr. rak kože. Pored svega navedenog, obojene folije za automobile smanjuju dejstvo zaslepljujuće svetlosti, te se i oko manje napreže.

Možete birati razne nijanse iz širokog asortimna u ponudi LLumar folija za automobile, od potpuno tamne - koja štiti i od znatiželjnih pogleda - do skoro nevidljive, koja se u skladu s apropisima, sme montirati i na prednja stakla. Učini putovanje ugodnijim, pomoću LLumar folija za automobile! LLumar folije su priznati proizvodi i od strane američke Fondacije raka kože, kao i Dermatološke Fondacije Velike Britanije.

Skin Cancer Foundation logo
Skin Cancer Foundation logo

LLumar folije za automobile u znatnoj meri smanjuju temperaturu uunutrašnjosti vozila, čime omogućuju ugodnije putovanje i manje opterećenje klima uređaja.

Dodatne prednosti prozora nijansiranje

Garantni uslovi LLumara

Montaža i Garancija

Montažu LLumar folija na građevinske objekte vrše ovlašćeni i obučeni partneri sa položenim stručnim ispitom, a proizvodi imaju fabričku garanciju.

Detaljnije informacije
Map Pin

Izvođači radova /montažeri koji su u Vašoj blizini

Ovlašćena LLumar ekipa montažera folija je garancija kvaliteta.

Detaljnije informacije
Pravna regulativa u sferi folija za automobile

Pravila montaže folija na automobile

U svakoj državi postoji pravna regulativa u vezi sa korišćenjem folija za automobile. Upoznaj važeće propise i mogućnosti montaže folija na tvoj automobil u skladu sa pozitivnom pravnom regulativom!

Detaljnije informacije