Zaštiti boju i sjaj tvog automobila!

Nevidljiva, vremenski trajna zaštita

Prva ogrebotina “boli” najviše! Poštedi sebe od takvog osećaja i zaštiti sjaj tvog vozila LLumar samoizlečivom folijom za karoseriju automobila!

Zaštitna folija za automobilski lak (PPF), štiti završni sloj boje Vašeg vozila od kamenčića, buba, a tokom zimskog perioda od soli i peska, kao i od habanja protekom vremena. Dizajnirana posebno za Vaše vozilo, čista, fleksibilna folija prekriva veći deo izložene površine, kao što su hauba, retrovizori i branici. Ne zahteva bušenje rupa ili specijalne držače kao u slučaju drugih zaštitnih proizvoda.

Zaštitite Vaše vozilo odmah i na taj način eliminišite potrebu za skupim prepravkama i ponovnim bojenjem. Održavanje je lako- jednostavno čistite, perite i voskirajte svoje vozilo kao što ste to uvek radili. Ova praktično nevidljiva, izdržljiva materija nudi odličnu zaštitu i neće uticati na završni sloj boje Vašeg vozila.

LLumar folija za zaštitu boje je konstruisana tako da vremenom ne požuti, ne popuca, da se ne ljušti, da se ne stvaraju vazdušni mehurići i kada je postavljena od strane autorizovanog LLumar posrednika, garantovano će zadržati bistrinu i visoki sjaj.

Montažu LLumar folije za karoseriju preporučujemo i na potpuno nova vozila,pošto time od samog početka štitite fabričku boju i sjaj.

I druge prednosti sa folijama za automobile