Folija za automobile protiv štetnih UV-zraka

LLumar folije za automobile, filtriraju štetne UV-zrake, čime u znatnoj meri smanjuju mogućnost nastanka raka kože.

UV zaštita montiranjem folija na automobile

Da li ste znali, da je kod vozača koji duže vreme provedu u vožnji veća verovatnoća oboljenja od raka kože na levoj strani njihovog tela?

To je naučno dokazana činjenica o kojoj mnogi od nas ne razmišljaju, jer: - Retko se dešava da dobijemo opekotine na koži kroz prozorska stakla za automobile- međutim, UVA-zraci koji ubrzavaju starenje kože, a mogu izazvati i rak kože, nesmetano prodiru kroz staklene površine.

Oštećenja nastala usled UV-zračenja se akumuliraju i prodiru u dublje slojeve kože i bez primetnih, očiglednih promena, mogu da ubrzaju starenje kože, a čak i da izazovu rak kože. Kroz studije je dokazano, da je kod osoba koje provode mnogo vremena za volanom znatno veća verovatnoća da obole od raka kože na levoj strani tela, pošto su izloženi dejstvu UV-zraka, makar i kroz prozorska stakla.

Skin Cancer Foundation Logo
Skin Cancer Foundation Logo

Merenjima je potvrđeno, da fabrički zatamnjena stakla kod automobila nepružaju značajniju zaštitu od UV-zraka u odnosu na jednostavna, bezbojnastakla. Zbog navedenog razloga je preporučljivo i na fabrički zatamnjenastakla montirati folije za automobilska

I druge prednosti sa folijama za automobile

Garantni uslovi LLumara

Montaža i Garancija

Montažu LLumar folija na građevinske objekte vrše ovlašćeni i obučeni partneri sa položenim stručnim ispitom, a proizvodi imaju fabričku garanciju.

Detaljnije informacije
Map Pin

Izvođači radova /montažeri koji su u Vašoj blizini

Ovlašćena LLumar ekipa montažera folija je garancija kvaliteta.

Detaljnije informacije
Pravna regulativa u sferi folija za automobile

Pravila montaže folija na automobile

U svakoj državi postoji pravna regulativa u vezi sa korišćenjem folija za automobile. Upoznaj važeće propise i mogućnosti montaže folija na tvoj automobil u skladu sa pozitivnom pravnom regulativom!

Detaljnije informacije