Montaža folije na automobile

Profesionalna montaža folija na automobile, može učiniti putovanje znatno ugodnijim.

autofolia_02autofolia_01_0

Montaža folije pruža dopadljiv izgled tvom automobilu, a nije zanemarljiva ni zaštita koju pruža. LLumar folije za automobile pružaju osećaj komfora i bezbednosti tokom putovanja. U Mađarskoj ti stoji na raspolaganju više od 80 naših partnera, ako i ti želiš podići na viši nivo vožnju automobilom pomoću folija za UV zaštitu, kao i protiv ogrebotina, bilo da se radi o montaži folija za zaštitu karoserije ili o postavljanju folija na automobilska stakla. Premium izbor folija, povoljne cene montaže folije na automobile: upoznaj prednosti LLumar proizvoda!

 

Prednosti folija za automobile

Zašto da se opredeliš za montažu LLumar folija za automobile?

Stvaran kvalitet: lošije folije već nakon 1-2 godine postaju neupotrebljive, jer više ne mogu da vrše funkcije za koje su namenjene. Folija koja je oslabljena i izbledela, ne pruža zaštitu protiv dejstva sunčevih zraka, kao ni protiv ogrebotina, a ne filtrira ni UV zrake. Znamo, da je veoma teško naći pouzdane marke: na našoj stranici sa mnogim uputstvima u vezi sa folijama, detaljno i temeljno smo sakupili one podatke, koji prezentuju i dokazuju prednosti montaže LLumar folija za automobile, kao i njihov kvalitet.

Montaža folija za automobile sa proizvodima stabilnih boja: naše folije bojimo pomoću posebnog postupka, gde poliester natur foliju stavljamo u vrelu mešavinu tečnosti, da bi folija u potpunosti upila boju. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji dubinskog bojenja, naše folije obezbeđuju ravnomerno/izjednačeno zatamnjenje tvom automobilu i ne blede ni protekom godina, za razliku od jeftinijih alternativa.

Mreža montažera u državi: u svim većim naseljima u Mađarskoj su dostupni naši partneri koji su pod ugovorom, a kod njih možete naći mnoge LLumar folije za automobilska stakla i za zaštitu karoserije. Njihov rad je garancija kvaliteta, pošto koriste premium materijale iz LLumar skale proizvoda. Ovlašćenim LLumar montažerom se može smatrati samo ono lice, koje je uspešno završilo predviđenu obaveznu obuku i koje poseduje odgovarajuću diplomu o tome.

Montaža LLumar folija za automobile na prozorska stakla:

Smanjuje zaslepljujuće svetlo

Tokom vožnje automobilom, jaki sunčevi zraci mogu da budu veoma neugodni. Za putnike na zadnjim sedištima, montažom zatamnjenih folija na prozorska stakla se u znatnoj meri može ublažiti zaslepljujuća svetlost. Za bočno staklo pored sedišta vozača je pogodna naša serija AIR folije, koja propušta 70 procenata svetlosti, takođe, veoma dobro štiti od vreline. Ako nisi siguran u pravila montaže folije na automobil, obrati se najbližem ovlašćenom LLumar izvođaču radova.

Smanjuje temperaturu

Klima uređaj automobila se može mnogo efikasnije koristiti, ako ni sa spoljne strane ne dozvolimo prodiranje vrelih sunčevih zraka. Montaža folije na automobilska stakla je sjajno rešenje i u slučaju ako želiš vrelinu da zadržiš van kabine vozila. Naši proizvodi efikasno smanjuju temperaturu unutrašnjosti automobila: u prostoru za putnike, temperatura može da bude niža čak 6 stepeni Celzijusa. LLumar metalizirane i keramičke folije za toplotnu zaštitu, poput ATR , CTX i IRX serije, raspolažu sa mnogo boljim odbijanjem toplote od ravnih, zatamnjenih varijanti. Za ekstra zaštitu, potraži naše specijalne proizvode.

Montaža folije na automobile štiti od štetnog dejstva UV zraka

Za profesionalne vozače, vozače teretnih vozila, a izričito za zdravlje malih beba štetno deluju sunčevi zraci koji prodiru kroz prozor vozila, a i za vozače koji u manjoj meri koriste automobil, veoma je korisna ekstra zaštita. Montaža LLumar folija za automobile pomaže kod filtriranja ultravioletnih zraka, u cilju izbegavanja opekotina na koži i eventualnog stvaranja karcinoma kože u odrasloj dobi. Pored stvaranja bezbednih uslova za vožnju, naši premium proizvodi doprinose i očuvanju tvog zdravlja.

Ostaju bez ikakvih ogrebotina

Slično folijama za zaštitu karoserije, folije za automobilska stakla takođe poseduju zaštićenu tehnologiju pomoću koje postaju trajnije, da pored svakodnevne upotrebe ostanu neoštećene. Ni protekom više godina se ne primećuju nikakve promene usled čestog podizanja i spuštanja prozorskog stakla. LLumar folije su kreirane tako, da zadrže originalan izgled i da efikasno zaštiti automobil tamo, gde za tim postoji najveća potreba.

U slučaju saobraćajne nezgode, štiti putnike

LLumar bezbednosna folija za automobile i u slučaju loma ili saobraćajne nezgode, zadržava vetrobransko i druga stakla u jednom komadu, da sitne staklene čestice ne povrede putnike. Na osnovu izvršenih laboratorijskih testova, rezultati LLumar folija za automobile i u slučaju ozbiljnijeg sudara, pružili su izvanredne rezultate.

Montaža folija na automobile može da bude veoma korisna i u slučaju pokušaja provalne krađe. Upotrebom LLumar folija za prozorska stakla na automobilu, provalniku će biti veoma teško da razbije staklo – dok bi staklo automobila bez folije, uspeo da razbije za 5 sekundi. Čak i ako su tada putnici u vozilu, imaju više vremena da što pre napuste automobil.

Način montaže folije na prozorska stakla

Bez rastavljanja:

 • Dovedemo u red one površine, odakle bi nečistoća mogla da dospe ispod folije tokom rada.
 • Hemijskim sredstvom očistimo staklo, zatim primenjujemo mehaničko čišćenja sa oštricom. Na ovaj način ćemo sigurno odstraniti neželjenu prljavštinu.
 • Sledeći korak u montaži folije je postavljanje proizvoda i krojenje po meri.
 • Foliju podvrgavamo termičkom skupljanju, tokom čega će poprimiti oblik prozora.
 • Očistićemo unutrašnjost staklene površine, pošto se na nju vrši montaža folije.
 • Nalepićemo dozvolu koja se odnosi na korišćenje folije, pošto je jedino ispravno mesto upravo između folije i stakla.
 • Nalepićemo foliju na odgovarajuće mesto, tokom čega ćemo ispod nje odstraniti vodu i sve nepotrebne aditive.

 

Rastavljanje:

 • Skinućemo tapiseriju.
 • Demontiraćemo staklo na prozoru.
 • Savršeno ćemo očistiti prozorsko staklo.
 • Izvršićemo montažu folije na staklenu površinu.
 • Pažljivo ćemo vratiti na mesto staklo na koje je montirana folija.
 • Vraćamo tapiseriju.

Montaža LLumar folije na karoseriji automobila

Štiti od ogrebotina

Prvenstveni cilj LLumar folija za zaštitu karoserije je da spreči oštećenja delova karoserije, veoma dugo štite sjaj vašeg automobila od odbijenih kamenčića tokom putovanja, od insekata, ptičijeg izmeta, sunčevih zraka i od habanja tokom svakodnevne upotrebe. Kristalno čista, fleksibilna folija, koja je osmišljena upravo za automobile, štiti površine koje su najviše izložene oštećenjima i to montažom folije na branike, čelni deo vozila ili haubu motora, vrata automobila itd. LLumar PPF folije su i samoizlečive, jer usled dejstva toplote, manja oštećenja nestaju sa površine vozila. Svega nekoliko minuta dejstva vrelih sunčevih zraka na automobil i mikro-ogrebotine će nestati sa karoserije.

Površina se lako čisti

Ako se opredelimo za montažu kvalitetne LLumar folije, možemo značajno skratiti vreme potrebno za pranje, održavanje površine automobila. Zahvaljujući hidrofobnim karakteristikama, odbija vodu sa nečistoćom, koja ne ostaje na karoseriji. Korišćenjem ovih folija, možemo da zaboravimo na vodene fleke, kao i na nečistoću pripijenu na površinu vozila. Nakon brzog pranja automobila, naše vozilo će izgledati kao potpuno novo.

Pruža potpuno novi izgled tvom automobilu

Svako bi želeo, da njegov auto dugo izgleda kao da je sada kupljen u salonu. Naš nevidljiv i trajan proizvod pruža izuzetnu zaštitu i nema štetnog uticaja na originalan sjaj vozila. Štiti boju automobila od bleđenja usled dejstva sunčevih zraka i vozilo će godinama zadržati sjajan izgled. Pored navedenog, LLumar proizvodi neće požuteti, neće nastati sitne naprsline i ako se izvrši pravilna montaža, neće se pojaviti mehurići ispod folije.

Radnje koje se preduzimaju pri montaži folija za zaštitu karoserije

 • Detaljno ćemo pripremiti vozilo: odstranićemo svu nečistoću sa vozila, ako je potrebno da temeljno uradimo posao, možemo da koristimo pastu za auto-kozmetiku. Proverimo da je folija za zaštitu karoserije u besprekornom stanju i da posedujemo potrebnu količinu materijala.
 • Naprskajmo specijalnu tečnost za podmazivanje površinu na koju ćemo montirati foliju, kao i komad folije za montažu sa koga se najpre skida preventivni zaštitni sloj. Naši montažeri veoma pažljivi vrše postavljanje folije, da svaki deo bude na tačno predviđenom mestu.
 • Nakon toga pomoću specijalnih alata će se u potpunosti istisnuti tečnost ispod folije, da bi sloj lepila mogao početi da funkcioniše.
 • Ako je potrebno, korišćenjem specijalne tečnosti za montažu folije ćemo obezbediti ekstra prianjanje kod složenih lukova.
 • Na kraju ćemo pažljivo da pregledamo vozilo, da se uverimo u savršen krajnji ishod.

 

Puna cena kompletne montaže folije: od čega zavisi?

Zajedno sa prozorima i sa karoserijom, na cenu kompletne montaže folija na automobil utiče više činjenica. Na krajnji iznos utiče između ostalog i tip vozila, dimenzije površina, kao i tip folije za koju ste se opredelili. Ako su upoznati sa navedenim činjenicama, naši montažeri mogu vam reći tačnu cenu ponude.

 

Probajte naš poboljšan i obnovljen konfigurator folija za automobile!