LLumar folija za automobile i folija za prozorska stakla

Živi svoj život, radi i putuj udobnije i bezbednije uz pomoć LLumar folija!

Montiranje folija na automobile

Montiranje folija na automobile

LLumar folije za prozorska stakla na automobilu, omogućuju komfornije i bezbednije putovanje, a pružaju novu, dopadljivu pojavu i stil tvom vozilu. Naša folija za zaštitu karoserije poseduje specijalan, samoizlečivi sloj, zaštitiće boju i sjaj tvog automobila od udara kamenčića tokom vožnje, kao i od ogrebotina i manjih oštećenja koja mogu nastati svakodnevnom upotrebom vozila.

Montiranje folija na prozorska stakla

Montiranje folija na prozorska stakla

LLumar folije smanjuju zagrevanje stambenog prostora tokom letnjih meseci, takođe umanjuju zaslepljujuće dejstvo svetlosti, kao i bleđenje nameštaja i drugih predmeta. U znatnoj meri smanjuju dejstvo štetnih UV-zraka, čime pomažu o čuvanju našeg zdravlja. Pružaju zaštitu u slučaju loma stakla, jer štite od eventualne štete i povreda koje bi mogle nastati rasprskavanjem sitnih staklenih čestica. A dekorativne folije mogu učiniti tvoj dom dopadljivijim.

Ušteda energije korišćenjem folija za staklene površine

Montiranje folija na trgovinske građevinske objekte

LLumar folije omogućuju stvaranje ugodnije radne sredine. Sa LLumar folijama možemo da kontrolišemo uticaj i dejstvo Sunca, čime se smanjuje zagrevanje građevinskog objekta, klima uređaji su kraće vreme u funkciji, tako ostvarujemo energetsku uštedu. Montiranjem folija, staklene površine možem oučiniti bezbednijim u slučaju provalne krađe, ili u slučaju loma stakla usled nezgode.

Montiranje folija na sredstva javnog prevoza

Zaštitite putnike i vozilo!

Montažom folija na staklene površine autobusa, tramvaja, vozova i drugih sredstava javnog prevoza, putovanje se može učiniti mnogo komfornijim. LLumar folije utiču na smanjenje temperature, kao i na umanjeno dejstvo zaslepljujuće svetlosti. Takođe čine bezbednijim staklene površine na vozilima, a i na stanicama u slučaju loma stakla, a štite i od grafita i drugih oblika nasrtaja.

 

Vesti iz sveta LLumara

LLumar SelectPro

SelectPro - Elitna kategorija montaže folija

Počev od sezone u 2019-toj godini i u Srbiji je prisutan SelectPro program, elitna kategorija montaže folija.

Kompletan članak
5 razloga u korist montaže folija na automobile

5 razloga u korist montaže folija na automobile

Toplotna zaštita, UV zaštita, pojava, bezbednost, garancija

Kompletan članak
fabrički ton

Auto-folija na fabrički zatamnjena automobilska stakla?

Sve je više novih automobila, posebno kod SUV-a, kod kojih se u okviru osnovne opreme nude fabrički zatamnjena zadnja bočna prozorska stakla, kao i staklo na prtljažniku.

Kompletan članak